Objednávka a reklamace

11.02.2021 15:23

Údaje k objednávce

Údaje budou použity pouze k vyřízení objednávky a nejsou shromažďovány pro další využití.

Zkontrolujte prosím pečlivě všechny údaje. Po odeslání je objednávka závazná. Na zadanou emailovou adresu vám bude zasláno potvrzení Vaší objednávky. Pokud tento email neobdržíte, může to být způsobeno nastavením filtru nevyžádané pošty, nebo zadáním špatné adresy. V takovém případě mě prosím kontaktujte na vinarstvi.zapletal@seznam.cz . Až bude zboží odesláno nebo připraveno k odběru, zašlu vám upozornění emailem.

Osobní odběr
Zboží si osobně vyzvednete ve Valticích, Sklep Hradební 74, Valtice. Platba v hotovosti při převzetí zboží. Až bude vaše objednávka připravena k vyzvednutí, budete informováni emailem.

Reklamace
Zákazník je povinen před převzetím zboží od dopravce zkontrolovat, zda zásilka není zjevně poškozena dopravou. V případě poškození zásilky je zákazník povinen následně zkontrolovat obsah zásilky a zjistit, zda zboží uvnitř zásilky není dopravou poškozeno. O takovém poškození je kupující povinen neprodleně informovat dopravce a prodávajícího e-mailem. Na pozdější reklamace, způsobené přepravou, nelze brát zřetel. Za poškození zboží vzniklé jeho dopravou nese odpovědnost přepravce.

Vzhledem k charakteru zboží a určení jeho použití, garantuje prodávající kvalitu zboží u tohoto druhu obvyklou. Veškeré reklamace musí být uplatněny bezodkladně a to e-mailem. V případě, že dodávka vykazuje zjevné vady přepravního obalu (protržení, rozbití, apod.) nebo obsahu (zvuk zjevně rozbitých láhví, prosakování vína obalem apod.), je kupující oprávněn odmítnout převzetí. V tomto případě bude zásilka automaticky zaslána zpět a bude expedována nová zásilka. Kupující má právo provést reklamaci do 30 dnů od prokazatelného obdržení zásilky.
 

  1. Případné reklamace budou vyřízeny v souladu s právním řádem platným v ČR.
  2. Reklamace zboží prosím vyřizujte e-mailem na vinarstvi.zapletal@seznam.cz
  3. Výměna nebo vrácení zboží reklamovaného v případě kvality, je možné pouze v případě vrácení v původním obalu, v láhvi plné nejméně do 2/3 a opatřenou původní zátkou.